Urheiluampumakoulu

Urheiluampumakoulussa opetetaan turvallisen aseiden käsittelyn liittyvät perusasiat ja tutustutaan urheiluammuntaan tarkkuusilmakiväärillä ja -pistoolilla. Kurssin aikana ohjattava saa tarvittavat tiedot ja taidot kansallisen tason kilpailuihin osallistumiseen. Kouluttajina toimivat kokeneet ja asiantuntevat valmentajat sekä ampujat. Koulutuksen aikana ohjattavalle annetaan käyttöön kaikki kurssikerroilla tarvittavat varusteet ja kurssimaksuun sisältyy harrastajavakuutus.

Urheiluampumaharrastuksen aloittamisella ei ole ikärajaa tai erityisvaatimuksia. Harrastuksen voit aloittaa yhtä hyvin lapsena kuin eläkeiässä. Joensuun ampujien urheiluampumakoulu toivottaa tervetulleiksi niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. Nuorimmat osanottajat ovat 7-vuotiaita ja vanhimmat jopa kunnioitettavat 70-vuotta. Tästä ja muusta kerrotaan lisää urheiluampumakoulussa. Koulutusta järjestetään vuosittain alkaen syyskuusta ja päättyen seuraavan vuoden toukokuuhun. Seuran jäseneksi voi liittyä urheiluampumakoulun kautta. Terveisin kouluttajat Taisto ja Kari!

Koulutukseen osallistuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu ensimmäisellä kokoontumiskerralla radalla(linkki). Osallistumismaksu syyskaudelta on 100 €. Kevätkaudella osallistumismaksu on ilma-asejaksolta 100 € ja ruutiasejaksolta 50 €.  Osallistumismaksu sisältää vakuutuksen, ampumavälineet, panokset ja ohjauksen.

Joensuun ampujien urheiluampumakoulussa opetetaan turvalliseen aseiden käsittelyyn liittyvät perusasiat ja tutustutaan urheiluammuntaan ilma-aseilla. Alle 12-vuotiailla on oltava huoltaja mukana. Joensuun ampujien jäseneksi voi liittyä ampumakoulun kautta hakemalla seuran jäsenyyttä. Lisätietoja antaa Taisto Häkkinen, puh.050 067 9805. Seuran jäsenhakulomake löytyy tästä.

Ohjelma

- ilmoittautuminen, tutustuminen ja seuran esittely, radan säännöt/turvallisuus, aseiden esittely ja pelisäännöt
- asento pöytätuelta ja tähtäys (asento, tähtäys, ote aseesta jne…)
- liipaisu ja hengitys
- laukauksen ohjelma ja jälkipito
- kiväärillä harjoittelua
- kertaus ammunnan osa-alueisiin ja seuran muiden lajien esittely
- kauden päätöskisa

Lisätietoja:
Taisto Häkkinen, gsm. 050 067 9805

Ilma-asekoulutus