Jäseneksi JA:han

 

Haluaisitko Joensuun Ampujat ry:n jäseneksi?


Jos olet kiinnostunut ammunnasta ja haluat kehittää itseäsi monipuolisesti omaksi iloksesi tai vaikkapa huipulle asti, niin kaikki tiet ovat avoinna urheiluammunnassa.

 

 

Kenestä voi tulla jäsen?
Seuran jäseneksi hallitus hyväksyy henkilön, joka sitoutuu noudattamaan Joensuun Ampujat ry:n, Suomen Ampumaurheiluliitto ry:n, sekä soveltuvin osin Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n sääntöjä ja päätöksiä.

Joensuun ampujien jäseneksi voit liittyä urheiluampumakoulun kautta. Urheiluampumakoulussa opetetaan turvallisen aseiden käsittelyn perusasiat ja tutustutaan urheiluammuntaan tarkkuusilmakiväärillä ja -pistoolilla.

Tutustu toimintaamme.
Tule käymään radoilla ja kysy rohkeasti valvojaa tai jaostojen puheenjohtajia. He opastavat ja neuvovat sinua harrastuksesi alkuun. Tutustu ja kokeile eri lajeja. Jos et aikaisemmin ole harrastanut ammuntaa, niin kokeilemalla löydät sinua eniten kiinnostavimman lajin. Näin pääset kehittämään itseäsi mieleisesi lajin parissa, sillä mahdollisuuksia on paljon. Joensuun Ampujien lajivalikoimaan kuluu pääsääntöisesti luotiaseitten olympialajit sekä 300m:n kiväärilajit.

Käytössäsi olevat ampumaradat.
Joensuun Ampujien käytössä on kaksi sisäampumarataa. Ratojen käyttö on toistaiseksi jäsenille maksutonta. Radoilla tulee noudattaa Joensuun kaupungin liikuntatoimen ja Joensuun Ampujien ohjeita ja määräyksiä.

 JÄSENHAKEMUSLOMAKE

Tulosta lomake ja täytä se huolella. Toimita lomake seuran osoitteeseen. Aiheeseen liittyen kysyä saa puhelimella, lähettämällä sähköpostia tai viestimällä palautesivun kautta. Seuran yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Noljakan sisäampumaradalla voit harjoitella seuran vuorolla. Ammunta on sallittu pienikaliberisilla ruutiaseilla. Kuva ah
Utran sisäampumaradalla ovat erinomaiset olot harjoitella ilma-aseilla talvikautena. Kuva j-p